Kayhan Development, bygger på tillid!

Aydin Kayhan startede med at opkøbe ejendomme i 1990 som han renoverede total, således at de var opdateret efter vores tids krav fra kunder og lejer, samtidig med at de forskellige bygge projekter også skulle overholdes myndighedernes krav.

I 2014 startede han byggefirmet Kayhan Development, som igennem tiden har hjulpet vores kunder med en lang række forskellige byggeprojekter.

Vi varetager vores kunders byggeprojekter fra de første skitser til det færdige resultat. Vi lægger stor vægt på en åben dialog og kommer gerne med forslag til forbedringer undervejs i byggeforløbet.

Vi står inde for, at alle byggetekniske krav og love overholdes på alle håndværksmæssige områder, og vi sørger for, at processen forløber som planlagt og deadlines overholdes. Det er vores ansvar at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere og sørge for, at opgaverne udføres i den rigtige rækkefølge.

Kayhan Development yder den samme høje service og kvalitet uanset byggeriets omfang – alle opgaver får den samme seriøse opmærksomhed gennem hele byggeprocessen, således at vi i fællesskab skaber et godt resultat til glæde for dig og din familie.

Vi lever af at levere godt håndværk. Vi har mange tilfredse kunder, der bruger os igen og anbefaler os til familie, venner, naboer og kolleger. Den personlige anbefaling er som bekendt den bedste, og den forpligter.  

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.