“Vi har fået bygget af Kayhan Develpment ApS nogle gange og har altid fået leveret et resultat vi er begejstrede for og som til fulde lever op til vores forventninger og de indgåede aftaler. Aydin Kayhan er fleksibel og lydhør overfor de idéer vi kommer med. Han har altid været omstillingsparat, når vi har ønsket at ændre på de oprindelige idéer. Aydin tænker innovativt og inspirerende, ligesom han ikke går på kompromis med kvaliteten. Aydin og hans folk er fagligt meget dygtige og omhyggelige og kan lave den fulde entreprise – og så rydder de altid pænt op, inden de holder fyraften. Vi har følt os i helt trygge rammer med Aydin som entreprenør.”

- Henrik og Birgitte Slot

“Et veludført stykke arbejde

Vi har fået lavet en solid låge samt en overdækning mellem hus og carport, og vi er meget tilfredse med det endelige resultat. Kommunikationen om detaljer undervejs har været god, og udbedringer er blevet gjort, efter vi har påpeget dem. Det er noget, vi sætter stor pris på. Aydin er en yderst behagelig og vedkommende mand. Kayhan Development vil vi vælge igen en anden gang.”

- Kell og Margit Philipsen

“Har haft fornøjelsen af at havde firmaet Kayhan Development til at bygge et helt nyt køkken fra bunden af, med nye skabe, nyt gulv, fixet elinstallation og vvs.
Der er blevet udført et flot arbejde, og jeg har været meget tilfreds med resultatet.
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, så kan klart anbefale dette firma.”

- Randi Iversen